Vores eget nye hus

Kategorier Hus

Min kone og jeg vil på et tidspunkt gerne bygge hus selv. Jeg går med tanker om at få min kammerat til at tegne huset, og så undersøge hvad der skal til for at få et så lækkert baderum som han har. Har kigget lidt rundt allerede, og hold da op hvor det kriller for at komme igang.

Men finanserne er jo nødt til at være på plads for at kunne bygge nyt hus. Og jeg har det lidt sådan, at skal man gøre noget. Så skal det gøres ordentligt. Så det her med at købe et hus som en anden har bygget, og så lave de ting om man gerne vil have anderledes.

Det er ikke lige min kop te. Så hellere vente til vi selv kan bygge helt nyt. Og få det nøjagtigt som vi gerne vil have det.

Han kunne nemt bruge det samme håndklæde et par gange uden det gjorde noget, fordi det blev tørret så hurtigt. Hjemme hos os ryger håndklæderne til vask efter en gangs brug. Så ja, vi vasker tit håndklæder. Det er da lidt smart, og jeg tror da også konen ville blive glad for at slippe af med noget vasketøj.

Men ihvertfald er det et superlækkert badeværelse han har fået lavet. Ja altså hele huset er jo ret lækkert, men jeg er noget forelsket i badeværelset.