Sådan kommunikerer jeg til mine studerende

Kategorier Job

Herunder kan du se, hvordan jeg kommunikerer med mine studerende. Jeg er sikker på, at andre professorer kunne lære en del af dette:

Hvis vi danskere skal klare os i den globale konkurrence, er vi nødt til at være teoretisk velfunderede som amerikanerne, koreanerne og inderne.

Hvis vi skal skille os ud, må vi bygge videre på den danske samtaletradition, hvor det levende ord tæller, og hvor vi lærer kollektivt.

Derfor er det mit håb, at I vil læse artiklerne før forelæsningerne. På den måde kan vi bruge tiden bedre, så vi bygger ovenpå teksterne ved at perspektivere fremfor blot at gennemgå dem.

Der er meget jeg gerne vil tale med jer om. Om hvordan vi opnår respekt blandt vores kolleger som værdiskabende kommunikatører. Hvordan vi kan rådgive beslutningstagere, når alternativerne ikke står klare. Og om hvordan I kan blive ledere, uanset om det er på arbejdsmarkedet eller i jeres egne liv.

Spørgsmål kan rettes før og under forelæsningerne på Twitter eller Instagram (sidstnævnte oplever jeg normalt som et privat medie, men det er for tiden at foretrække. Mere om hvorfor på torsdag).

Brug #KU19KOM og jeg – ja, jeg er såmænd at finde på begge platforme som her.