Sådan har jeg arbejdet med SEO og Google Ads

Kategorier Job

Vi fik et spørgsmål omkring hvordan man kan lave SEO og Google Ads omkring ordet ”benskinner”.

Det er vigtigt at man kigger på ens URL struktur på en hjemmeside, og sørger for endelsen på din vigtigste landingpage hedder ”benskinner”.

Så google via din url ”benskinner” kan regne ud at dette her handler om benskinner. Så skal der også laves en SEO tekst som beskriver benskinner, og hvorfor lige dit produkt er unikt.

En SEO tekst vil sige at ordet ”benskinner” er i teksten omkring 3% gange samt minimum bruge 500 ord, så google kan regne ud det handler om benskinner, samt lave nogle headings hvor ordet ”benskinner” bruges, så google igen ved at denne tekst handler om benskinner.

Ville også putte nogle billeder ind af benskinner på siden ”benskinner” og putte en ALT tekst ind med ordet ”benskinner” så google igen kan regne ud at denne side handler om benskinner.

God ide med video på forsiden. Videoer elsker google og giver ens side mere værdi og troværdighed. Ville også putte den ind på siden ”benskinner”. Og ikke kun på forsiden

En hjemmeside med kun et produkt, er jo meget ”let” at lave SEO, men til gengæld bliver det også svære at lave et ”univers” omkring benskinner. F.eks, skumfiduser som vi også har lavet for. Der kan man jo putte banan-skumfiduser, jordbær-skumfiduser osv osv ind under ordet skumfiduser.

En ”låsesmed” der kan man jo vælge alle byer og putte nede under ordet låsesmed som f.eks. ”låsesmed København”. ”Låsesmed Frederiksberg”.

Ved en advokat er der fx ”fast ejendom”, ”ægtepagt”, ”købsaftale” osv osv.

Ved benskinner kan man fx lave ”benskinner børn”, ”private benskinner”, ”personlige benskinner” og kommer med tips til vedligeholdelse af benskinner osv osv.

Jo mere google forstår omkring dit produkt, jo bedre arrangerer du i google og samtidig bliver din Google Adwords billigere J

Google Adwords = Betalte annoncer

Vi ville klart anbefale personen at bruge Google Ads til at få trafik til hjemmesiden, og samtidig få flere ordrer og køb.

Ads vil sige, at du betaler pr klik for at få personer ind på din hjemmeside. Annoncer er dem som ligger øverst i google når man søger på et ord.

Men kort sagt fx ordet ”benskinner”. Der er gennemsnitsprisen 8,13kr pr klik. Dvs. du betaler det for at få en kunde ind på din hjemmeside.

Så skal man så regne på hvad din fortjeneste er pr klik. Dvs. fx klikker 100 personer på din annonce betaler du 813 kr. Laver 20 mennesker en ordre vil du få en omsætning på 6000 kr, og så skal man så finde ud af hvad overskuddet er af dette.

Så det handler om at finde ud af om Ads kan betale sig, eller ikke. Men ville klart anbefale dette, da samtidig med SEO giver en god balance.

Udover det med du får trafik på din hjemmeside, vil du derefter kunne lave retargeting reklame til disse personer. Det vil sige at fx hvis de går på Facebook, vil de kunne se din annonce. Det er 90% lettere at sælge til personer som har vist interesse i forhold til at sælge til kold trafik.

Vi håber at i kunne bruge vores tips og ideer, hvis du selv skal kaste dig ud i at lave SEO/Ads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *