Sådan får du et bedre hus

Kategorier Hus

For en uge siden var jeg på besøg hos en kammerat, som har bygget nyt hus. Jeg blev inviteret ind i et palæ af en hytte, som efter alt at dømme må have kostet en formue. Der var så absolut ikke sparet på noget som helst. Min kammerat, som er arkitekt har selv tegnet huset, og er selvfølgeligt meget meget stolt af resultatet.

ANNONCE

Jeg blev, da jeg kørte op af stien til huset, meget overrasket over de enormt flotte linjer huset har. Desværre er hoveddøren placeret en smule uheldigt efter min smag. Man kommer til en almindelig hoveddør, som giver adgang til en ret lille entre.

Men når man så går videre ind i huset, er der en enormt stor stue, med ovenlysvinduer som hænger sammen med et meget stort åbent køkken. Fra stuen kan man gå op på overetagen ad en vinklet trappe. Deroppe er der et soveværelse og et mindre kammer, samt et forholdsvis stort toilet.

Toilettet er indrettet med dampkabine, spabad og håndklædetørrer samt gulvvarme. Soveværelset er kæmpe stort, og har i forlængelse et “walk-in” klædeskab. I underetagen er der to store værelser og et kontor.

LÆS OGSÅ: Ideer til dit nye hus

De tre B’er

Jeg fik selvfølgeligt den helt store rundvisning, og jeg må da indrømme at jeg blev temmeligt misundelig over alt det han havde fået lavet. Og specielt fordi huset har noget nær verdens bedste beliggenhed. I baghaven er der simpelthen udsigt til et kæmpe stort skovområde med en stor sø stødende op til. Det er ret smukt at sidde i stuen og kigge ud på naturen, og de mange dyr der går omkring derude.

Jeg vil godt lige tale lidt mere om badeværelset, for det var jeg ret betaget af. Det var enormt flot udført, med mørke klinker og store glasflader. Jeg har aldrig før set at man kan få dampkabine til hjemmebrug, så det var naturligvis lidt af et trækplaster.

Jeg overvejer om ikke vi selv skal have sådan et derhjemme. Men det koster jo nok nogle knapper. Jeg har før set at man kan få håndklædetørrer, men var af den overbevisning at sådan en er ret unødvendig. Min kammerat fortalte mig så at det faktisk sparede dem en hel masse vask.

Inspiration

Den ovenstående fortælling viser lidt om, hvor meget man kan blive inspireret af andre. Hvis du på samme måde savner inspiration, så bør du tage på boligmesse eller livstilsmesse, hvor du kan lære så meget.

Du kan læse mere om det på boligdage.

 

1 tanke om “Sådan får du et bedre hus

  1. Sjovt at man kan blive draget af andre menneskers smag for æstetik, og på denne måde “tage ved lære af” hvad man selv kan lide og ens egen livsstil. Faktisk kan jeg varmt anbefle den messe der finde sted hvert år i Århus, den hedder vidst nok også “livsstilsmesse Århus”, her er der mange spændende producenter af interieur og design. Derudovr er der udbydere af yoga kurser, madlavning og meget andet spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *