Sådan bliver du klar til Black Friday

Kategorier Hverdagen

Har du længe udset dig de nye smarte sko eller den varme vinterjakke uden økonomi til at gennemføre købet? Sveder du over de mange dyre julegaver og kærestens helt unikke gave, der formentlig trækker pengekontoen i bund? Eller har du som mange andre et fokus på at spare penge? Så gør dig klar til Black Friday den 24. november 2017. Dagen hvor du kan realisere dine drømmekøb til lavere priser.

Det kan være en god idé at købe alle dine gaver denne dag – hvis du har behov for at låne til at få råd så se her.

Skab dig overblikket

På nettet kan du få det bedste overblik over netop de ting, som du mangler og hvilke butikker, der har det bedste tilbud på de produkter, du søger. Salgstallene på denne specielle fredag ligger cirka 30% højere end en normal fredag.

Dette betyder også, at kø kan dannes i butikkerne, hvor der ligeledes kan være rift om de samme få ting. Derfor anbefaler vi, at du har styr på dine prioriteringer og har tjekket butikkernes tilbud hjemmefra, hvis du vil shoppe i de fysiske butikker.

Køb produkter via nettet

Da flere og flere butikker i de seneste år er hoppet med på Black-friday-bølgen, konkurrerer virksomhederne indbyrdes om, at have de bedste tilbud. Der er derfor vilde tilbud at hente på alt fra f.eks. fødevarer, tøj til elektronik.

Der er sågar penge at spare på ferier. Er du en af de typer, der ikke gider at stå i kø, har en presset hverdag eller bare ikke orker at rende rundt i et fåtal af butikker – så kan du shoppe dine varer hjemmefra. Du kan sågar handle dine produkter ind via mobilen direkte fra din sofa, hvis det skulle være. Da tid er penge, anbefaler vi på det kraftigste denne hurtige og nemme løsning.

Du kan samtidig have flere sider åbne på din mobil computer, så du kan se hvilken, udbyder der tilbyder dine produkter billigst.

Er du overdrevet hooked på et specifikt produkt, anbefaler vi, at du sidder klar ved computeren den 24. november klokken 00.00, så produktet ikke bliver udsolgt. Efterspørgslen er enorm og der er sågar folk, der tager fri for at være klar på de bedste tilbud hele dagen.

Systematiser dine indkøb

Begivenheden er den absolut travleste shoppingdag på året. En begivenhed der kommer fra selveste USA og som danskerne i høj grad har taget til sig med åbne arme.

Vi anbefaler, at du får systematiseret dine indkøb. Dette kan du som forbruger gøre ved at tjekke butikkernes hjemmeside et par dage inden Black Friday og se hvilke varer, der kommer på udsalg.

Gem de produkter du har interesse i på computeren, så du hurtigt kan finde dem på dagen.

Vi håber, at du får købt de produkter du har udset dig.