Ny udestue til huset

Kategorier Hus

Jeg havde længe gået og ønsket mig et lille fristed, hvor min familie og jeg kunne være sammen, og nyde hinandens selskab. Pludselig slog tanken om en udestue mig.

SPONSORERET INDHOLD

(Dette var dog ikke helt gratis, så jeg fandt økonomisk hjælp her).

Her ville vi ikke være afhængige af, om det var sommer, eller om vejret var godt. Efterhånden har man jo erfaret, at hverken Danmarks vejr, eller prognoserne, er helt til at regne med. I en udestue ville vi kunne nyde hinandens selskab, på en ny måde – og i alt slags vejr.

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville have en udestue, og da jeg godt kan lide at bruge mine hænder, ville jeg bygge den selv. Desværre rakte økonomien ikke helt til køb af materialer, da jeg gerne ville have de helt rigtige materialer.

Det var som sagt vigtigt for mig, at vi kunne sidde i udestuen alle fire årstider, og at vi ville kunne kigge ud gennem kvalitetsglas på vores smukke have, men samtidig kunne holde varmen om vinteren.

Selvom vores økonomi ikke rakte, ville jeg ikke lade det stoppe min drøm om at bygge en udestue. Derfor besluttede jeg mig for at låne pengene, så jeg kunne få de helt rigtige materialer – nu når jeg endelig ville udleve drømmen, skulle der ikke mangle noget.

I sommers, da solen stod højest på himlen, gik jeg i gang med at bygge min nye udestue – selvfølgelig med lidt hjælp fra familie og venner. Og nu står den her altså – i alt sin pragt. Jeg fortryder ikke ét sekund, at jeg valgte at bygge udestuen, heller ikke selvom jeg var nødt til at låne penge til materialerne. Hvorfor skulle penge stå i mellem mig og min drøm?

Hver gang jeg kigger på vores nye udestue, og tænker på alle de gode stunder, som min familie og jeg vil tilbringe der, er jeg ikke i tvivl om, at det var det hele værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *