Ny bil, nye regler

Kategorier Bil

Nu har jeg købt mig en ny bil og så har fået nogle ideer til, hvad jeg gerne vil have forbedret. På nettet har jeg fundet både sommerdæk og vinterdæk. Jeg har tænkt mig at få dem monteret i et dækcenter, hvad enten det er Hankook  og eller nogle vildt gode Michelin som jeg har læst meget om.

Det er for det meste billige dæk, jeg har et øje til, for så har jeg råd til de alufælge, som jeg gerne vil have, som fælge til sommerdækkene. Det kunne også være, at jeg skulle give nogle michelin til manden i fødelsesdagsgave og hvis jeg bestiller dem online til hurtig levering og med montering, så får jeg billige dæk og en glad mand samtidig. Det synes jeg er en rigtig og handel, som jeg gerne investere i.

LÆS OGSÅ: Få bilen i topform

Jeg tror at der skal ryddes op i garagen, så der kan blive plads til både sommerdæk og nu julegaven med vinterdæk for de fylder alligevel en del. Så kan det godt være at jeg venter lidt med at købe alufælge hos mit dækcenter og i stedet får mig et sæt ekstra dæk fra det nye mærke Hankook – måske det kommer til at gøre indtryk på vennekredsen for de er ikke vant til, at det er mig, som køber ind på nettet når det drejer sig om vores køretøjer.

LÆS OGSÅ: Det er forår og bilen skal have en tur

Det er mine gode råd til bilen og hvordan man får den helt klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *