Lev af din passion

Kategorier Børn

Hvad er det nu, at man plejer at sige: “Do what you love and you’ll never work a day in your life”. Dette er virkelig ord, som man skal huske at leve efter, hvis du spørger mig.

ANNONCE

Jeg kan huske, at jeg som ung knægt elskede at spille fodbold. Og ikke bare sådan for sjov på amatør plan – nej nej. Jeg gik virkelig op i det og trænede hver dag. Selv på de dage, hvor der ikke var rigtig fodboldtræning med hele holdet.

Som 12-13-årig knægt, der var jeg faktisk næsten helt overbevidst om, at jeg en dag skulle være professionel fodboldspiller.

Det er en drøm, som mange andre drenge også har – blandt andet min storebror også. Jeg så hvordan han bevægede sig væk fra sporten og mere mod noget helt andet. Jeg tænkte: “Det skal jeg ikke gøre.” Men med årene blev historien jo det samme for mig – og det er også okay.

Vi kan ikke alle sammen vokse op og spille på Barcelonas hold – sådan er livet og det skal man altså ikke være al for ked af.

Men det betyder altså ikke, at du bare skal opgive dine drømme uanset, hvad de er. Hvis du er villig til at arbejde hårdt og øve dig, så kan du gøre store ting med dit liv.

Denne indlæg er inspireret af min nevø, der fortalte mig forleden om sin store passion: Gaming.

Han spiller mange timer om dagen og ved en hel masse om denne genre. Han kunne også godt tænke sig en dag, at komme til at arbejde enten som professionel gamer, som man faktisk kan i dag – eller som én af dem, der laver disse spil som alle spiller.

Jeg fortalte ham om Sorø fri fagskole, hvor han kan komme hen og lære en masse om dette. Han lyste helt op.

Jeg håber virkelig, at han får sine drømme opfyldt!