Ideer til dit nye hus

Kategorier Hus

Der er rigtig mange muligheder, når man leder efter et nyt hus. Hvis man er heldig er der allerede andre, der har bygget familiens drømmehus lige der, hvor man gerne vil bo. Så er det bare at kontakte ejendomsmægleren og få købt huset. En anden mulighed er at bygge nyt hus. Der kan man vælge et typehus, et lavenergihus eller et lækkert arkitekttegnet hus.

ANNONCE

Man kan finde inspiration til sit nye hus rigtig mange steder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Et godt sted at starte kan være et af følgende steder:

  • Magasiner
  • Hos arkitekter
  • Internettet
  • Byggeudstillinger
  • Køre rundt i landet

Man kan få rigtig meget inspiration ved at tage familien med på en søndagstur. Kør en tur rundt i landet og besøg nye og gamle villakvarterer. Specielt i de nye udstykninger er der rigtig mange spændende og anderledes huse. Flere og flere får i samarbejde med en arkitekt, tegnet og bygget lige præcis et hus, der passer til deres behov.

LÆS OGSÅ: Sådan får du et bedre hus

Tal med andre, der har bygget hus

En anden god ide, er at tale med andre, der selv har bygget hus. Nogen vil gerne være medbyggere og selv lave en del af huset, mens andre ikke har fået skruet hænderne rigtigt på eller bare ikke er til gør det selv konceptet. Man kan få en masse gratis viden, for der er nok mange, der efter at deres hus blev færdigt, kom i tanker om en enkelt ting eller to, de gerne ville have lavet anderledes.

Der er også rigtig ideer til dit hus og inspiration at finde på internettet. Du kan kigge på producenterne af typehuse, arkitekternes hjemmesider eller også finde nogle af de sider, der er lavet af private, hvor man kan følge deres husbyggeri på godt og ondt. Man kan jo ligeså godt tage ved lære af andres begynderfejl, for der er rigelig tid til at lave sine egne, hvis man ikk finder den rigtige samarbejdspartner.

Få hjælp til dit nybyggeri med ide-huse.