Historien bag min første virksomhed

Kategorier Hverdagen, Job

For omkring 3 år siden fik jeg den idé at skulle starte en webshop med tøj. God idé? Nej, ikke just. Findes der noget marked mere konkurrencepræget end tøj og mode? Derfor fejlede jeg også fuldkommen i mit forsøg på at blive det nye store hit. I denne proces lærte jeg en hel masse, så på en måde var det alligevel godt for noget. Her er 3 gode tips, jeg lærte af mine fejl.

All by myself

Først og fremmest så kastede jeg mig selvfølgelig ud i eventyret helt alene. Og dette kan altså slet ikke anbefales, hvis du ikke er mester til ALT – og det er de færreste af os jo.

Så du vil ofte løbe ind i ting, som du ikke lige kan finde ud af – og det sløver altså processen en hel del, hvis du gerne vil blive populær.

Et andet problem i forbindelse med at arbejde alene er også, at du får rigtig travlt med store og små opgaver – og hvad skal man så lige prioritere? For nogle gange så er de små ting også vigtige for at få det hele til at køre rundt.

Ingen viden om Adwords og Google shopping

En stor udfordring for webshop-nybegyndere er, at de skal i gang med alle de annoncemuligheder, der findes online. Alle de etablerede konkurrenter på markedet er muligvis allerede eksperter og så kommer du ind lang tid efter – helt grøn.

Jeg vidste blandt andet ingenting om adwords, google shopping eller Facebook annoncering, som er nogle af de vigtigste ting for at reklamere for potentielle kunder.

Hvis du heller ikke er ekspert, så bør du anskaffe dig hjælp udefra til dette.

Farerne ved at arbejde hjemmefra

Du kender det sikkert selv: Man er bare ikke lige så effektiv, når man sidder derhjemme og skal arbejde. Jeg ved ikke hvorfor – tror muligvis bare der er for mange distraherende elementer + man slapper af derhjemme.

Det er altså farligt for din effektivitet, og derfor anbefaler jeg også alle nye iværksætter til at anskaffe sig lokaler, så de har en officiel arbejdsplads.

Jeg kan anbefale Lokalebasen.dk, som har et kæmpe udvalg. Du kan for eksempel se, hvordan du kan lave en erhvervslejekontrakt på en halv time her.

 


Det var mine råd – har du nogle tips, som du har erfaret dig, så smid en kommentar herunder.