Har dit barn behov for ekstra lektiehjælp?

Kategorier Børn

Det er sådan set vores opgave som forældre at sørge for, at vores børn klarer sig godt i skolen og får ordnet de lektier, som de nu engang har for. Jeg har næsten ikke tal på, hvor mange gange jeg har spurgt den lille: “Har du nogen lektier for i dag?” Hvortil hun så svarer “nej”. Men hvor jeg senere finder ud af, at dette muligvis ikke var helt korrekt. 

ANNONCE

Det er ikke en unormal oplevelse for mange forældre, ved jeg, der har også har oplevet denne lille situation udspille sig. Og jeg kan næsten ikke understrege hvor vigtigt det er, at ens børn lærer at tage ansvar og får lavet sine lektier, når der er nogle for. Sådan er det altså bare.

Livet er fyldt med opgaver og deadlines – også senere hen, når de små en dag skal ud og have et voksent job. Derfor er det altså virkelig vigtigt, at de helt fra start af gør, hvad de skal.

Som forældre er det dog samtidig en stressende opgave at jonglere stressende arbejde, stor familie, kone og det hele på én gang. Det kan altså godt blive for meget for selv den bedste.

Og her i livet er det virkelig vigtigt, at man også lærer at sige fra. Konsekvensen er nemlig at du bliver stresset og så kan du slet ikke hjælpe nogen med noget som helst.

Så derfor anbefaler jeg her noget, der har hjulpet meget i vores familie.

Ansæt en privat underviser der kan give lidt lektie assistance, så du ikke skal bekymre dig om dette længere.

I stedet kan du bruge tiden på at elske dine børn, lave mad til dem, smøre madpakker og al det andet uden om – samtidig med at du kan fokusere på arbejde.

Klik dig ind og prøv my academy, hvor du kan gøre noget godt for dine børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *