Gode råd til børnetøj

Kategorier Børn

Jeg har nogle meget nysgerrige børn, som nu er i gang med deres første år i skolen. Det har jeg kunnet se på tøj og sko, så jeg bruger en del tid på nettet for at købe billige børnesko og børnetøj.

Det har været en god aftale, jeg har indgået med mig selv. Nu gør det ikke så meget, at de slider deres børnetøj op i en fart eller vokser ud af det, inden det ser slidt ud.

Mens jeg har været online, har jeg fået nogle gode ideer til fødselsdagsgaver. Ikke at jeg vil give dem billige børnesko for dem, får de i forvejen. Nej, jeg har tænkt mig at bestille skoletasker og penalhuse, så de er på forkant med næste skoleår.

LÆS OGSÅ: Ideer til dit nye hus

Jeg overvejer at pakke taskerne ind med alt muligt børne tilbehør inden i. Så bliver det lidt som at få et Påskeæg og det kan da ikke være det værste, der kan ske.

Jeg ved godt, at skoletasker har en anden form, men jeg tror, at når de ser alt det børne tilbehør, som er pakket ind som små gaver i tasken, så er de helt med på legen. Det er også en mulig for hele familien til at byde ind med gaveideer, som jeg så køber online og sørger for at få ind i huset, uden at ungerne opdager noget.

LÆS OGSÅ: Sådan får du et bedre hus

De er jo nysgerrige, hvilket kommer til udtryk, når deres penalhuse ligger på køkkenbordet og jeg har lagt dem op mod væggen. Straks de opdager det, så går de hen og henter penalhusene og lyner dem op for at se, om der skulle være noget andet eller mere i end sidst de havde dem åbne.