Gode hestenyheder til alle

Kategorier Hverdagen

Det er med stor glæde og en vis portion stolthed, at vi kan meddele, at den 8-årige vallak Bolerok er blevet solgt til den meget succesfulde spanske ridefamilie Barban Mestre hvor døtrene Alex og Morgan gennem en årrække har været toneangivende indenfor den internationale dressursport.

Senest har storesøster Morgan Metre deltaget på den hollandsk kårede hingst Paint Black ved OL i London 2012 og ved VM i Normandiet 2013.

Lillesøster Alex der nu skal ride Bolerok har et utal af internationale sejre og placeringer i Grand Prix bl.a. med hesten Don Loren trods hendes beskedne alder på kun 19 år gammel.

LÆS OGSÅ Udestald til heste – her skal du købe

Bolerok kom i 2010 som 4 års til Sølyst Dressage fra Holland hvor Jero Hendricks var behjælpelig med at finde hesten hos lokale avlere.

Familien Plov Larsen overtog herefter hesten og Camilla Plov påbegynde ridning og træning sammen med Mikala Lind fra Søl Dressage.

Efter et års tid købte Søl hesten tilbage og Poul F. red herefter Bolerok frem til 2014 hvor Mikala Lind påbegyndte træningen af de sværere Grand Prix øvelser.

Bolerok vil fortsat være i træning og uddannelse hos Strand Dressage på Mosegaard ved Ålborg hvor dens ny ejer/rytter Alex B. Metre vil være i fast træningslejr under Andreas kyndige vejledning.

Vi ønsker Familien B. Metre tillykke med købet af Bolerok og håber Alex vil opnå mange gode resultater på den internationale dressurscene hvor OL i Rio de Janairo 2016 måske kunne være et realistisk mål for ekvipagen.