Derfor valgte jeg at få skrottet bilen

Kategorier Bil

Ved du, hvad det betyder at få skrottet bilen? Du kan vælge at indlevere din gamle rustne bil og få penge retur for at den bliver skrottet. Dette gøres i stedet for at sælge den videre.

Men hvorfor egentlig gøre dette fremfor at sælge den? Ja men det er faktisk ret simpelt. For det første er der rigtig få mennesker derude, som reelt set var interesseret i min gamle spand, så det ville prisen på den naturligvis også afspejle.

Og for det andet så kunne man ikke være bekendt at lade den køre rundt mere. Den kørte nærmest ingen vegne pr. liter, så det var en enorm dyr løsning samt miljøet var heller ikke al for begejstret for den.

Derfor var jeg faktisk også virkelig glad, da jeg fik et tip fra en ven omkring at få skrottet bilen og så en skrotpræmie udbetalt i stedet. Han havde selv brugt skrotbil.net, som udbetaler en stor pris for din gamle spand.

Det er meget smartere end at bruge tid og energi på at få solgt det gamle skrammel – de kom og hentede den og udbetalte mig en god pris lige med det samme.

Det var enormt effektivt!

Men hvorfor gjorde jeg det først nu? Ja, det er et godt spørgsmål, men jeg vidste godt, at jeg skulle af med den gamle bil. Spørgsmålet bare lige hvordan jeg skulle få den solgt – derfor var det jo dejligt at kunne slippe for al dette og blot få det klaret på mine vegne i stedet.

Skrotbil.net kom og hentede min hovedpine – det var sgu fedt. Du kan gøre det samme, hvis du også har en gammel bil stående, som du ikke orker at tænke mere på.

1 tanke om “Derfor valgte jeg at få skrottet bilen

Der er lukket for kommentarer.