Det er forår og bilen skal have en tur

Kategorier Bil

Efter en lang vinter hvor bilen bare har været rigtig træls, og ikke set særlig godt ud, så er det tid til en gang vedligeholdelse. Biludstyr det har jeg på den hårde måde lært at man køber billigst på nettet. 

Jeg kan huske på et tidspunkt hvor jeg som så mange andre gik ned i en butik for at købe biludstyr, der ende jeg op med at betale alt for meget, og det er der jo ingen grund til når man uden besvær kan bestille det hele på nettet, og så kommer det med posten allerede dagen efter. Lettere bliver det ikke, og så kan man bruge tiden på alt mulig andet i stedet for.

LÆS OGSÅ: Få bilen i topform

Nu får jeg det måske til at lyde som om, jeg altid køber alt mulig biludstyr, men så galt er det faktisk heller ikke, men det bliver alligevel til sådan lidt løbende. Jeg har i år besluttet mig til, at jeg skal have nye bilmåtter til bilen, for efter sådan en hård vinter vi har haft i år, så er de gamle ved at være meget slidte.

Her i weekenden der har jeg besluttet, at jeg gik gå bilen igennem til fra A<z, for der kan udmærket være behov for mere til bilen, men det synes jeg først man finder ud af, når man går det hele igennem. Jeg har fx. lidt spændt på, og der er behov for noget rustbeskyttelse, men jeg håber det ikke, for den fik den helt store tur sidste efterår, så det burde uden problemer holde endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *