Derfor er varmepumper en god indvestering til dit hjem

Kategorier Hus

En varmepumpe er en god investering, da den giver store besparelser og er meget miljørigtig. Som udgangspunkt findes der tre typer, luft til luft, luft til vand og jordvarme.

ANNONCE

Luft til luft varmepumpen er den billigste. Den er nem at installere og giver en besparelse på op til 50% af din varmeregning. Den kan også bruges som aircondition, men dette giver dog et højere elforbrug. Ulempen er, at den støjer lidt.

Luft til vand er varmepumpen er mere effektiv. Den kan knyttes til eksisterende radiatorer og kan også bruges til aircondition. Dette koster ikke ekstra elektricitet. Anlægget kan støje lidt, så det er vigtigt at placere det et sted, hvor dette ikke generer. Anlægget er væsentligt dyrere end luft til luft.

Jordvarmepumpen er den der er mest effektiv, mest driftsikker og har den længste levetid, Den støjer ikke, men ulempen er, som navnet antyder, at man skal have rådighed over et jordareal, minimum fire gange husets areal.

Hvis du søger luft til luft varmepumper eller er interesseret i varmepumper luft til luft, så klik på linket og se de gode tilbud.