Derfor bør du læse mere med børnene

Kategorier Børn

Som I efterhånden ved alt om, så har jeg to skønne børn. Hver aften (stort set) inden de to tosser bliver langt i seng, så læser vi en lille godnat historie sammen. Hvis det ikke er mig, så gør mor det. Og ved du hvad? Dette er en tid, som vi som forældre elsker, og som vi kan mærke at børnene også sætter stor pris på.

ANNONCE

I en travl hverdag, hvor altid går så stærk og hvor alle har en hel del at se til både med iPads, TV og jeg ved snart ikke hvad – så er det altså rart bare at være sammen: Helt unplugged.

Dette giver os som familie chancen for at se hinanden i øjnene og rent faktisk tale sammen uden eksterne forstyrrelser fra notifikationer eller andre bippede lyde, der fanger vores opmærksomhed.

Lyder denne følelse bekendt?

Jamen, så bør du altså overveje at gøre det samme. Jeg lover dig for, at du ret hurtigt vil føle dig mere connected med dine børn og lige pludselig vide meget mere om, hvad der egentlig foregår i deres små hoveder. Det er så hyggeligt.

Al dette kan faktisk blive dit, hvis du bare indfører historietime med dem hver aften. Sammen kan I finde en bog, som I gerne vil læse og så giver I jer ellers bare i kast. De små vil elske det – men det vil du virkelig også.

I starten kunne det godt blive lidt langtrukkent FORDI vi hele tiden læste de samme bøger. Men et meget nemt og smart trick er simpelthen at købe nye bøger hen ad vejen, så du ikke kører træt i det samme hele tiden.

Du kan finde billige bøger til skarpe priser på bogreolen – generelt et godt sted at finde sine bøger, hvis du spørger mig.

Kommenter endelig herunder hvad du gør for at holde dig opdateret på dine børns liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *