Her er fødselsdagsgaveidéen til dine børn

Kategorier Børn

Jeg ved ikke, hvordan det fungerer med dine børn, men nu skal du høre, hvordan mine fungerer. Når vi nærmer os enten jul eller en af deres fødselsdage, så er det virkelig svært at hive gaveønsker ud af dem. Faktisk er de meget bedre til at fortælle, hvad de IKKE ønsker sig. 

ANNONCE

“Jeg ønsker mig ikke ditten, jeg ønsker mig ikke datten” og før eller siden, så rammer de små banditter jo det, som mig og konen har fået købt til dem. Og så skal gaven ud og byttes og så videre.

Hvordan kan man så lige undgå dette, tænker du nok lige – for det gør jeg i hvert fald. Jamen jeg har talt lidt med mine venner og bekendte og er i denne forbindelse simpelthen blevet en del klogere på specielt tre gaveønsker, der altid går rent hjem hos de små.

Så hvis din lille knægt eller datter også snart har fødselsdag, så bør du virkelig læse med her. Hvis du altså ikke er sådan en super-forældre, der allerede har købt gaven for 2 uger siden. Det er ikke os alle, der er sådan, men godt for dig, hvis du er.

 

Rubiks cube

Én af de ting, som faktisk alle mine venner nævnte var at de havde givet deres barn en  professorterning – også kaldet en rubiks cube.

Vi kender dem alle sammen og de fleste af os har også haft en, da vi var yngre. Det er faktisk en ret genial gave, der kan gå lidt i arv fra generation til generation.

Den udfordrer dig interlektuelt og giver dig muligheden for at teste dine færdigheder. Det er en fin ting at give sit barn, så han eller hun kan træne sine mentale færdigheder via leg.

Hvis du også føler, at det er en god gaveidé, så kan du tjekke denne webshop, hvor de sælger dem.